075 77 77 24
 
 
 

За нас

Агенција за недвижности  Дегол Агент Дооел Скопје

email:
degol.agent@yahoo.com
degol.agent@gmail.com

Телефони:

Издавање:  075 77 77 24
Продажба:  076 28 05 11
 

 

Ексклузивна понуда:

Се продава деловен простор во Порта Влае од 200м2 -сутерен. 

 

Се продава плац од 10000м2, кај обиколницата во Бутел, во градежен реон.

Цена 15 Евра/м2