075 77 77 24
 
 
 

За нас

Агенција за недвижности  Дегол Агент Дооел Скопје

email:
degol.agent@yahoo.com
degol.agent@gmail.com

Телефони:

Издавање:  075 77 77 24
Продажба:  076 28 05 11
 

Агенцијата има потреба од луксузни куќи  и деловни простори за издавање. Вашите понуди со фотографии од објектите испратете ги на e-mail.

Ексклузивна понуда:

плац во Радишани од 7000м2